Zdravím Cestujlevne.com! Rádi bychom v únoru na Filipíny, ale s koupí letenky úplně nechvátáme. Spíš doufáme, že se do konce roku objeví nějaká akční nabídka. Nedoporučili byste nějaké aerolinky, které si máme hlídat? Díky, Lenka .
Nam se podarilo odletet z El Nida do Clarku. Ted se stale snazim dovolat do Lufthansi ale marne. Co jsem zkousel lodni spolecnost co provozuje trasu Puerto Princesa - Iloila City tak mi odpovedeli ze z narizeni vlady trasu neprovozuji. Nevim jak je to jinde.
Nam se podarilo odletet z El Nida do Clarku. Ted se stale snazim dovolat do Lufthansi ale marne. Co jsem zkousel lodni spolecnost co provozuje trasu Puerto Princesa - Iloila City tak mi odpovedeli ze z narizeni vlady trasu neprovozuji. Nevim jak je to jinde.
Kamarád to jen tak tak stihnul do Manily, koupily jednosměrku a letí dnes domů, neb co tam , navíc je v Manile zákaz nočního vycházení. Co mě říkal, neměli by jezdit lodě na celých Filipínách.
Měl jsem v merku letenky do Manily s Qutar v listopadu za 13600kč. Tento týden o více jak 5000kč zvedli cenu. Letenky dál s místníma Areolinkama na Panglao jsou vpohodě.
Plánuji na podzim Filipíny, dají se čekat nějaké akce? Poslední dva roky toho moc nebylo :-/ Teď se dá sehnat letenka za cca 16k s krátkým přestupem na Tchajwanu. V poslední době se objevili levně Vietnam nebo Mauricius, tak snad se to zase rozjíždí. Cenovku bych chtěl tak do 12k. Má smysl čekat?
Cebupacificair nedodržuje časy odletu. Alespoň na Filipínách jsem měla pocit, že s odletem čekají než seženou další pasažéry aby zaplnili letadlo (4-6 hodin)
Cebupacificair nedodržuje časy odletu. Alespoň na Filipínách jsem měla pocit, že s odletem čekají než seženou další pasažéry aby zaplnili letadlo (4-6 hodin)
Já jsem měl s Cebu Pacific 6 letů a vše na čas, akorát byl zrušený 1 let kvůli silnému dešti spíš ale vinou nevybaveného letiště a přesměrovali mě z jiného. To čekání na zaplnění dopravního prostředku sis asi popletla s nějakým minivanem v chudých zemích, kde to takto běžně funguje. U letadel to na 100 % nikde na světě takto není.
V roce 2019, z Cebu na Palawan 6 hodin - po 1-2 hodinách přidali další zpoždění abychom neměli na nic nárok, takže to skutečně vypadalo jak maršrutka a ne letadlo, z Manily na Boracay (MPH) 4 hodiny.
Cebu Pacific za mně v pohodě, často se obecně rušily večerní lety na Boracay, asi tam nejsou úplně vybaveni na noční přistání. Taky jsme jednou vyhnili přes noc v Manile na terminálu. Zase ale když byl tajfun, tak Air Asia lety obecně z ostrovů rušila a Cebu létal dál. Pozitivem bylo, že během tajfunu byly **** hotely za třetinu a negativem zásobování, třeba ve včele se nedaly koupit skoro žádné hamburgery.
Making travel dreams come true! Uncovering the best Avianca flight deals and making sure your journey is hassle-free. Join us on our mission to make your next destination more affordable. https://www.faredelights.com/air...lines.html